Sposób przygotowania

Cebule obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać pieczarki pokrojone w kostkę, podsmażyć zalać bulionem, dodać śmietanę i jeszcze poddusić. Wołowinę pokroić w cienkie plasterki i podsmażyć. Solić dopiero na końcu. Podawać z sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    doskonały obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to musi być pyszne :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    dla mnie super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna potrawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zapowiada się fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    lubię do mięs dodawać pieczarki
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię takie połączenie mięsa z pieczarkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wypasione danie, aż ślinka leci na samą myśl... :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    koniecznie wyprobuje na jutrzejszy obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !