Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane kule pomidorowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 3 szt.
Szczypiorek cienki 1 pęczek
rzodkiewka 1 pęczek
marchew młoda 3 szt.
sól i pieprz
olej słonecznikowy 2 łyżki
majonez
ogórek sałatkowy 1 szt.
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane kule pomidorowe

szczypiorek opłukać osuszyć i drobno posiekać,rzodkiewki umyć i pokroić w cienkie plasterki,ogórek i marchewki umyć obrać i pokroić w drobną kostkę,pomidory umyć przekroić na pół,wydrążyć miąższ i pokroić w kostkę wszystkie pokrojone warzywa połączyć ze sobą doprawić do smaku solą pieprzem,papryką,skropić olejem i całość wymieszać przygotowanym nadzieniem wypełniać połówki pomidora udekorować majonezem i szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 18.11.2013 07:34
fajne takie kule
Wafelek2601 27.04.2013 13:12
Dla mnie super
Angelika10 21.06.2012 07:54
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak