Sposób przygotowania

Piersi grillujemy w piekarniku razem z pokrojonym w kromeczki chlebkiem. Musztardę i jogurt mieszamy razem, doprawiamy do smaku sola i pieprzem, możemy dodać łyżkę miodu. Sos dodajemy do sałaty. Kroimy pierś z kurczaka w plasterki. Kromki albo możemy pokroić po upieczeniu w kostki i wrzucić do sałaty, albo jemy jako dodatek do sałaty.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fantastyczna sałatka.
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    brzmi dumnie:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niesamowite jedzonko
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    wolę bardziej kaloryczną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !