Sposób przygotowania

Składniki:
jajka
ocet
woda
Potrzebne narzędzia:
patyczki (u mnie pałeczki)
tekturka
gumki recepturki

Sposób przygotowania.
Do zimnej wody wkładamy jajka i wlewamy odrobinę octu (aby jajka nam nie pękały) - gotujemy ok.6 min.
Jajka obieramy ze skorupki starając się aby ich nie uszkodzić. Tekturkę zaginamy na pół i do środka wkładamy jajko. Następnie przykładamy patyczek, lekko go uciskamy a końce zawiązujemy gumką tak aby powstał rowek. Po jakichś 10 min nasze serduszka z jajek powinny być gotowe. :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    fajny pomysł:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    pomysłowe...artystyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    zbyt mocno ścisnęłam ale następnym razem wyszły idealne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    bardzo pomysłowe:)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    robiłam ,ale proste to to nie ejst :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !