Sposób przygotowania

Filety umyć i osuszyć (zamrożone rozmrozić). Jajko wybić na talerz i rozmącić. Ryby oprószyć lekko przyprawą. Na drugi talerz wysypać bułkę. Filety zanurzać w jajku i obtaczać w bułce. Smażyć na rumiano z obu stron na rozgrzanym oleju. Podawać z surówką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    Standardowo i pysznie:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajnie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie rybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Pychaaa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny obiadek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !