Sposób przygotowania

Mięso podzielić na dwie części,Bułeczkę namoczyć.Pieczarki umyć i pokroić,wymieszać z mielonym mięsem,odciśniętą bułką,pastą pomidorową,solą i pieprzem.Mięso z indyka delikatnie rozciąć tak by powstały torebki.Włożyć nadzienie do środka i zaszyć.Posmarować lekko olejem i zawinąć w folię aluminiowa.Piec na rożnie lub w piekarniku około 45 min.Otworzyć folię,mięso skropić osoloną wodą i przyrumienić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    super obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    na pewno pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne przygotowane mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !