Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kalafior dzielimy na rożyczki i obgotowujemy go do miękkośc w osolonej wodzie, odcedzamy. Jajko mieszamy z solą, pieprzem i jarzynką, obtaczamy w nim kalafior, a następnie w tartej bułce - obsmażamy na oleju. Panierowanego kalafiora przekładamy do metalowej miski lub naczynia żaroodpornego


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    uwielbiam kalafiora,musi być pyszna ta zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    fantastyczna zapiekanka, bardzo smaczny przepis ;)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny pomysł...pychota:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    zdecydowanie jestem na TAK!!!! PYCHOTKA jak się patrzy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Trochę trzeba się napracować, ale wygląda tak apetycznie, że warto :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Trochę trzeba się napracować, ale wygląda tak apetycznie, że warto :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny obiad
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Fajna ta zapiekanka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pychaa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !