Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miętówka

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięta dowolna ilość

Przepis i sposób przygotowania na: Miętówka

Mięte dokładnie opukać, oddzielić liście od łodyg. Liście mięty przełożyć do szklanej butelki i zalać wódką (tak by wszystkie liście były zanurzone). Butelkę zakręcić i odstawić do spiżarni na około 2-3 miesiące. Po tym czasie można spożywać. Miętówka to doskonałe lekarstwo na bolący żołądek, polecam!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 23.06.2012 09:56
chyba zrobie, żeby sprawdzić jak smakuje
Marko 15.06.2012 20:41
super
Marko 15.06.2012 20:41
super
Anulka75
Anulka75 14.06.2012 20:49
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak