Sposób przygotowania

Kotlety lekko rozbić, oprószyć z obu stron przyprawami, obsmażyć na oleju. Karkówkę ułożyć na blasze. Na każdym kawałku mięsa układać po plasterku cebuli, plasterki ogórka oraz pomidora. Całość posypać odrobiną ziół prowansalskich. Piec ok. 50 min w temp. 180st. Równie pyszne są z grilla!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    Musi byc pyszne:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Lubię takie kocyki na mięsku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super jest taka karkówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wyśmienicie wygląda :P)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !