Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puszysta jaecznica

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 3 sztuki
śmietanka kremowa 100 ml
szczypiorek 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Puszysta jaecznica

Jaja wybić sprawdzając świeżość rozkłócić. Śmietankę chwilę wymieszać- aby była lekko puszysta, wylać na patelnie. Dodać rozkłócone jaja doprawić solą i pieprzem. Dodać szczypiór.Smażyć do uzyskania oczekiwanej konsystencji. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena 22.07.2016 13:53
Pyszne śniadanie :)
bartek8585 17.06.2016 23:59
robię jutro na śniadanie
Ela15 17.06.2016 18:45
bardzo lubię
helen 03.09.2012 22:52
też taką lubię
smakowita 25.08.2012 21:09
taką jajecznicę, to ja bardzo lubię
Izabela/bella81 27.07.2012 09:28
a ja nigdy ze śmietaną nie robiłam, muszę spróbować
jozefinach 13.07.2012 22:25
Uwielbiam.
Małgorzata34 12.07.2012 23:59
ja też robię często na śmietance i jest naprawdę pyszna
caralajna 09.07.2012 21:11
takiej nie jadłam, koniecznie muszę wypróbować ten sposób
smerfetka79 09.07.2012 07:19
na śmietance-pyszności
Krystyna32 27.06.2012 12:25
pycha
Kas2 18.06.2012 23:41
mmm smakowita
bartek8585 13.06.2012 21:38
jajecznica i jej wariacje to moje ulubione śniadania:)
Rafał10 13.06.2012 21:18
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak