Sposób przygotowania

Z kości i warzyw ugotować wywar.Groszek z puszki odcedzić, pozostawić niewielką ilość w całości,resztę przetrzeć.Przetarty groszek połączyć z wywarem ,z mąką i masła sporządzić białą zasmażkę, rozprowadzić wywarem i połączyć z zupą,dobrze wymieszać i zagotować. Żółtko rozprowadzić śmietaną, dodać niewielką ilość gorącej zupy wlać do zupy,dobrze wymieszać

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny krem;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm mniam;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam zupy z zielonego groszku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !