Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze 2 sztuki
szpinak siekany mrożony lub świeży 1 opakowanie
czosnek 3 ząbki
ser gorgonzola 30 dkg
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka ze szpinakiem

Piersi kroimy na małe kawałki, obsypujemy przyprawą. Szpinak wrzucamy na patelnię, dodajemy czosnek smażymy. Następnie dodajemy ser gorgonzola, podsmażamy aż się rozpuści i zgęstnieje nadając szpinakowi konsystencje szpinakowego sosu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 19.03.2011 17:03
nie dla mnie
kielcok1 19.03.2011 16:54
fajnie gdyby nie ten szpinak
kielcok1 02.01.2011 14:46
słabe
Barbara55 31.12.2010 17:42
pierś lubię, szpinak do kosza
Małgorzata106 21.12.2010 19:19
naprawdę pyszne, polecam
Dorota76 25.07.2010 21:14
no muszę spróbować
kasiurek 10.07.2010 09:12
super na pewno spróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak