Sposób przygotowania

do tego ciasta potrzebny jest biszkopt przpepołowiny na 2 czesci.

masa I:
do duzego garnka napełnionego wrzaca i gotujaca sie woda wlozyc mniejszy garnek i włożyc wszystkie składniki z masy I. podgrzac do momentu az masa bedzie jednolita. jeszcze cieplą przełozyć na pierwszy placek biszkoptowy, przykryc drugim

masa II:
smietane ubijamy na sztywno dla pewnosci dodajemy smietan fixy, po ubiciu dodajemy cappuccino, cukier i na koncu ztarta czekolade na tarce, lekko wymieszac. wyłozyć na placek gorna czesc i boki ciasta, wstawic do lodowki na jais czas zeby smietana dobrze przywarla do ciacha smacznego zycze.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmm pychaa:>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !