Sposób przygotowania

Galaretki rozpuszczamy osobno, każda w 1 szklance wody, studzimy je. Banany miksujemy na mus, dodajemy połowę serka i połowę cukru pudru oraz brzoskwiniową galaretkę. Wszystko mieszamy. Odkładamy do lodówki na ok 20 min. Tortownicę wykładamy biszkoptami i wylewamy masę bananową. Następnie wkładamy całość do lodówki. Truskawki mieszamy z resztą serka i cukru oraz z porzeczkową galaretką. Masę wylewamy na zastygniętą masę bananową i wsadzamy do lodówki żeby stężało.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, mniam ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię takie szybkie ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !