Sposób przygotowania

Paprykę, ogórka(obranego), pomidora, fetę pokroić w kostkę. Sałatę porwać. Cebulę pokroić w piórka. Oliwki przekroić na pół. Wszystkie warzywa razem wymieszać.
Do oliwy z oliwek wycisnąć czosnek, dodać zioła, przyprawy i kilka kropel z cytryny.
Polać sosem sałatkę przed samym podaniem.
Bagietkę pokroić na kromki, posmarować masłem i posypać dowolnymi ziołami (w zależności kto jakie lubi). Wsadzić do nagrzanego do 150 stopni piekarnika na około 5 min.
Podawać z sałatką...

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wygląda znakomicie
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyszna , kolorowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajna;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne tak jak wygląda to tak smakuje rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    musze zrobić koniecznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    musze zrobić koniecznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo lekka sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !