Sposób przygotowania

Wędzoną makrelę oczyszczamy ze skóry i ości. Ryż gotujemy al-dente w lekko osolonej wodzie. Ogórki kroimy w kosteczkę. Z kukurydzy odlewamy zalewę. Cebule obieramy i kroimy w kosteczkę. Wszystko dokładnie mieszamy. Dodajemy jogurt naturalny, majonez a na koniec sól i pieprz do smaku. Sałatkę schładzamy pół godziny w lodówce. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam makrele... ta sałatka musi być pyszna !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    super pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smaczna...;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !