Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Euro przekąska

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 500 g
kapary całe Smak 1 łyżka
czosnek marynowany
jajko
sól
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat
boczek 100 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Euro przekąska

Mięsko mielimy razem z surowym boczkiem , doprawiamy , dajemy całe jajko , pokrojone kapary i wyrabiamy na gładką masę , następnie bierzemy pieczarki i chowamy je w mięsie , ja użyłam pieczarek z pastą , piekłam je w piekarniku ok 20 min :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 15.07.2013 09:20
nieźle wygląda
Anna133 09.11.2012 15:06
Uwielbiam w mięsko mielona chowac co popadnie :)
Reda 24.08.2012 10:38
super
Kate131 09.08.2012 17:31
fajna
Anna133 19.06.2012 14:12
I bardzo smaczna , te pieczarki dodają cąłosci wyrazu
agunesu 13.06.2012 14:09
rewelacyjna przekaska
Anna133 13.06.2012 14:09
podałam to z musztardą , grillową i zieloną i z ketchupem ;)
Mati13 13.06.2012 12:43
bardzo ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak