Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem , dodajemy stopiony chłodny tłuszcz ( masło lub margarynę ) , następnie mleko i mąkę z proszkiem , na koniec pianę z białek ubitą na sztywno , ciasto ma być gęste , jesli jest za rzadkie można na koniec dodać jeszcze mąki , i dla aromatu wanilię :)

Komentarze

  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Pyszne lekkie , rozpływają się w ustach :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna/jusia81

    ja robię inaczej i w środku nie sa puszyste ale teżsmaczne taki dodoaj
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    coś się nie wkleiło ci ? co dodajesz ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    smakołyki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !