Komentarze

  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo oryginalny przepis. Z chęcią bym posmakowała.
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    i bardzo praktyczny , kiedy wpadają goście , ja odkręcam słoik i mamy pyszny poczęstunek , robię jeszcze rybę i dałam juz przepis do mojej księgi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy przepis, tylko po co bułka tarta?
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    hahah do obtoczenia mieska i upieczenia go :)))
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    ja obsmażam w mące, ale w bułce też pewnie dobre :)
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    W samej mące Habibi ? muszę wypróbować .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !