Sposób przygotowania

W słoju ułożyć ogórki, dodać koper, 2-3 ząbki czosnku, liść chrzanu i kawałek korzenia. Zalać zalewą i odstawić na 3 dni. Zalewa:
1 łyżka soli na 1 litr wody

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakiej soli używasz? zalewa zimną czy gorąca?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Najzwyklejsza sól i woda kranówka. Pozdrawiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    zimna zalewa, woda nie przegotowana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też robię w tym roku małosolne. Przekuwam je wykałaczką z dwóch stron
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !