Sposób przygotowania

Cztery jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy, kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i drobno siekamy. Do mięsa dodajemy ryż, cebulę, dwie łyżki tartej bułki, wbijamy dwa jajka i zarabiamy masę. Jeśli nie jest zwięzła dodajemy więcej bułki tartej i doprawiamy do smaku, na koniec dodajemy jajka i delikatnie łączymy z masą.

Z masy formujemy kotlety, obtaczamy w bułce i smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PYCHOTKA!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    Tez takie robię smaczne .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !