Sposób przygotowania

Papryki oczyścić, umyć, pokroić na kawałki. Pieczarki umyć, gdyby były większe pokroić. Marchew obrać, umyć i zetrzeć na tarce na dużych oczkach.

Na patelni rozgrzać olej i zeszklić cebulę.
Dodać pieczarki i przesmażyć, dodać paprykę, wymieszać.
Podlać wodą albo bulionem, dodać marchew, oprószyć solą i dusić często mieszając.
Dodać koncentrat pomidorowy i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    Też robię z pieczarkami.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    cos dla odmiany.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Mój mężuś lubi pieczarkowe leczo :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !