Sposób przygotowania

Gotujemy mleko. Następnie dodajemy ryż i nadal gotujemy na małym ogniu. Po około 15minutach wyłączamy ogień i pozostawiamy ryż pod przykryciem na kolejne 15minut. Truskawki myjemy, odszypułkowujemy i osuszamy. Czyste truskawki miksujemy na jednolitą masę razem z cukrem. Przygotowaną truskawkową polewamy ryż. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    uwielbiam takie rzeczy;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    lekkie i smaczne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !