Sposób przygotowania

Białka jaj oddzielamy od żółtek. Najpierw ubijamy białka z cukrem i mlekiem, następnie dodajemy żółtka. Na patelni rozgrzewamy olej i wlewamy mieszankę. Smażymy około 3-4minut co jakiś czas mieszając. Truskawki dokładnie myjemy, odszypułkowujemy i osuszamy. Kroimy i układamy obok usmażonych jaj. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    ciekawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    eliza135

    z chęcią sprubuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy zestaw
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !