Sposób przygotowania

Kalarepę obrać i pokroić w plastry każdy posypać odrobiną soli i pieprzu, zostawić tak na kilka minut w tym czasie przygotować mięso. Do mięsa dodać drobno pokrojony szczypior i przyprawy, dokładnie wymieszać i uformować malutkie i płaskie kotleciki(takie na wielkość kalarepy) na gorącym grillu ułożyć kotleciki, kalarepę i cebulę pokrojoną w plastry, wszystko grillować kilka minut z dwóch stron.
Na talerzu ułożyć gruby plaster pomidora i na nim na zmianę ułożyć kalarepę, cebulę i kotleciki. Można do tego podać jakiś ostry sos.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Aż zachęcają do zjedzenia;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pieknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !