Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka nadziewana szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
jajko ugotowane na twardo 5 szt
szczypior
majone 1 łyżka
rzodkiewka 8 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka nadziewana szczypiorkiem

szczypior posiekać, dodać rzodkiewkę, jaja, majonez, sól, pieprz. Posiekać blenderem.
bagietke przekroić na pół, wyciągnąć miąsz i napełnić farszem.

warto schłodzić i skonsumować po ok. 2 godzinach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 14.07.2012 22:09
smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak