Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do garnka przekładamy słonine, obrane marchewki i pietruszkę oraz wątróbkę - gotujemy 60 minut. Cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy na maśle roślinnym (ok 4 łyżki).


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    smakowity:)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Nie jadłam z gęsi, ale wygląda smakowicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo ciężko jest znaleźć dobry przepis na pasztet. Ten nie dość, że jest ładnie opisany dodatkowo jest z mięsa, które zbyt rzadko gości na naszych stołach - gęsiny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !