Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z rzodkiewką i szypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron tortiglioni z szynka 1 opakowanie
jajko ugotowane na twardo 6 sztuk
szczypior
rzodkiewka 5 sztuk
kukurydza w puszce 1 sztuka
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z rzodkiewką i szypiorkiem

makaron ugotować do miekkości odcedzić, dodać odcedzoną kukurydzę, pokrojoną w plasterki rzodkiewkę, połączyć z łyżką majonezu i łyżka jogurtu, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
na wierzch potarkowac na grubych oczkach ugotowane na twardo jaja posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bartek8585 11.08.2012 22:34
smakowicie wygląda
Zoso 04.08.2012 23:45
ładnie podane
Mirosława5 12.06.2012 21:18
dziękuję:)
czekoladka_m 12.06.2012 20:07
mniam!!!
parysek10 12.06.2012 20:06
pięknie podana

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak