Sposób przygotowania

W miseczce połączyć miód, olej, curry i paprykę. Kiełbasę białą marynujemy przez około 2- godziny, owijamy następnie w plastry boczku i zapiekamy w piekarniku w 180 C, włączamy funkcję grilla. Pieczemy z obu stron, około 20 minut.
Podajemy z młodymi ziemniaczkami i sałatką z sałaty. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Polecam smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Coś na chłodne zimowe dni
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha kiełbaska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !