Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta do chleba z pieczonego łososia

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
koperek 1 łyżka
sól do smaku
śmietana 18 proc 1 łyżka
sok z cytryny do smaku
łosoś 200 gr pieczony

Przepis i sposób przygotowania na: pasta do chleba z pieczonego łososia

Ja używam pieczonego łososia z obiadu. Zawsze zostaje jakiś kawałek z którym nie wiadomo co zrobić. Kawałek takiej pieczonej ryby w ziołach rozdrabniam widelcem, mieszam z majonezem i śmietaną , dodaję koperek , doprawiam solą i pieprzem , podaję skropiony sokiem z cytryny ze świeżym pieczywem i jajkiem

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika63 12.08.2012 10:16
pycha:)O
Cukiereczek13 05.07.2012 09:15
alez pieknie podana ;)
Justyna Jussstiii 13.06.2012 08:48
super
irenka 12.06.2012 18:42
super pasta,wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak