Sposób przygotowania

Grzyby ugotować. Cebulę posiekać w kostkę i zeszklić na oleju, dodać cukier, sól i obgotowane grzyby. Następnie koncentrat pomidorowy, ocet. Parę minut podusić wszystko razem. Gorące wkładać w słoiki. Można spasteryzować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    jak przyjdzie sezon na opieńki to muszę spróbować bo w takiej postaci jeszcze nie jadłam z koncentratem pomidorowym. Myślę że będą smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    robiłam podobnie i są smaczne na zimno i na ciepło :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !