Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka kroimy w podłużne kawałki. Z suchych składników przygotowujemy panierkę. Kawałki kurczaka maczamy w roztrzepanym jajku, a następnie panierujemy w panierce. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Podajemy z dipami do maczania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Smaczne kąski :) moje dzieci je uwielbiają
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawy przepis ,muszę wypróbować !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    super przepis!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    mniam pycha ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !