Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

80 dag szpinak,
5 łyżek masło,
4 zabki czosnek,
1 sztuka cebula,
4 łyżki śmietana słodka,
1/3 łyżeczki mąka

margarynę wyładamy do woka ,rozpuszczamy.Cebulę obieramy, kroimy i podduszamy razem z wyciśnietym przez praskę czosnkiem.dodajamy szpinak, opłukany i porwany na mniejsze elemeenty.dodajemy śmietanę rozpuszczoną w wodzie- około pół szkalnki, posypujemy delikatnie mąka , mieszamy i doprawiamy do smaku.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    świetne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    o szpinak, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !