Sposób przygotowania

Rybę rozmrażamy, kroimy w kostkę (ok 3X3cm), przyprawiamy solą, pieprzem , sokiem z cytryny, odkładamy do lodówki na 10 minut. Fasolkę szparagową kroimy na dł ok 3-4 cm, gotujemy do miękkości z dodatkiem vegety. Pieczarki kroimy w grube plastry, cebulkę w drobną kostkę, smażymy razem na oleju, przyprawiamy. Przygotowaną rybę obtaczamy w mące i od razu wrzucamy na rozgrzany olej, smażymy (ryba powinna być lekko zarumieniona,. Do półmiska układamy rybę , pieczarki, fasolkę szparagową. Podajemy z ryżem, polewamy sosem. Polecam mój -> cebulowo koperkowy :D Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ciekawe połączenie!
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    mnie też się podoba :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajnie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !