Składniki:
mięsa wieprzowego | 1 kg |
pieczarek | 300 g |
fasolki szparagowej | 200 g |
cebula | 1 |
ziela angielskiego | 2 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
sól, pieprz, papryka słodka | do smaku |
olej do smażenia | |
mąki | 1 łyżka |
mięsa wieprzowego | 1 kg |
pieczarek | 300 g |
fasolki szparagowej | 200 g |
cebula | 1 |
ziela angielskiego | 2 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
sól, pieprz, papryka słodka | do smaku |
olej do smażenia | |
mąki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: