Sposób przygotowania

Mięso kroimy w grube paski, przyprawiamy solą pieprzem, papryką , przyprawą do gulaszu, smażymy na oliwie, pieczarki kroimy w grubą kostkę, cebule w drobną kostkę, również smażymy na oleju. Fasolkę szparagową kroimy na dł ok 3-4 cm, gotujemy (fasolka nie powinna być całkiem miękka, dodana później do gulaszu będzie dogotowana) Podsmażone mięso wkładamy do garnka, dodajemy ziele angielskie, liść laurowy, zalewamy szklanką wody dusimy do miękkości mięsa (dolewając wody). Pod koniec gotowanie dodajemy tyle wody by zakryło mięco na wys ok 3 cm, zagęszczamy mąką, dodajemy pieczarki z cebulą, fasolkę, przyprawiamy, gotujemy ok 5 minut. SMACZNEGO!!!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Swietny obiadek!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pysznie!
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawe zestawienie!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !