Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Udko płuczemy. Warzywa rozdrabniamy. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Do wody- około 3 litry dodajemy liść i ziele a następnie udziec i gotujemy ok.40 minut, na małym ogniu. Cebule kroimy na pół i opalamy nad płomieniem, lub na rozgrzanej płycie- dodajemy do zupy. Następnie dodajemy pokrojone warzywa -włoszczyznę i ziemniaki możemy dodać 1 kostkę rosołową lub użyć ulubionych przypraw.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    na pewno pyszna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    lubię takie zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ja też ją lubię i często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !