Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Pieczarki kroimy w plastry, cebulę w drobną kosteczkę, smażymy na maśle, przyprawiamy solą, pieprzem, czosnkiem. Dodajemy kawałkami ser topiony, mieszamy po 2 minutach, ser zacznie się topić. Zalewamy śmietanką, mieszamy do czasu uzyskania gładkiej konsystencji. Do garnka z ugotowanym makaronem dodajemy sos, mieszamy, podajemy dekorując pokrojoną w kosteczkę papryką. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Lubię takie danka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    chyba jutro zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !