Sposób przygotowania

Do miski dodaj wszystkie składniki potrzebne do przyrządzenia biszkoptu, masło, jajka, cukier, kakao, migdały, jogurt, proszek do pieczenia. Dobrze ubij mikserem, aby nie było żadnych grudek. Przelej do tortownicy i piecz przez ok. 45 minut. Odstaw do ostudzenia. Nastepnie pokrój biszkopt w plastry.
Zmiksuj śmietanę kremówkę z cukrem waniliowym, aby powstała bita śmietana.
Przekładaj plastry biszkoptu bitą śmietaną. Na wierzch ułoż owoce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pysznie wygląda ciasto ze świeżymi owocami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale bym zjadła
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fantastyczne! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie wygląda. Skusiłabym się na kawałek, albo i dwa.
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !