Sposób przygotowania

Cytrynę wyszorować i sparzyć.Cienko obrać ,skórkę pokroić w makaronik,ugotować w winie,ostudzić.Cytrynę podzielić delikatnie na cząstki,pokroic w kostkę.Wino,śmietanę i cząstki cytryny wymieszać,odstawić do naciągnięcia.Umyte pieczarki zalać wodą i gotować 8 min,odcedzić i ostudzić.Pieczarki ułożyć na 4 salaterkach polać sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    to coś dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    fajne połączenie;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !