Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Coś na grilla

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 30 dag
musztarda do natarcia
Zioła prowansalskie suszone Prymat do natarcia
majeranek do natarcia
sól 1/3 łyżeczki
oregano do natarcia
pieprz czarny do natarcia
Pieprz biały mielony Prymat do natarcia

Przepis i sposób przygotowania na: Coś na grilla

Kroki postępowania

1
Zeberka porcujemy-.i. Myjemy. Nacieramy musztardą z każdej strony. Pieprz, sól, zioła i majeranek, oregano, służą nam do natarcia żeberek będących w musztardzie.
Krok 1 - Coś na grilla foto
2
WYkładamy na naszego grilla i grillujemy
Krok 2 - Coś na grilla foto
3
przekręcamy na drugą stronę, by każda była dobra
Krok 3 - Coś na grilla foto
4
i możemy się nimy zajadaćL)
Krok 4 - Coś na grilla foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 24.07.2013 07:38
Rewelacyjnie przygotowane żeberka :)
Botwinka 13.07.2013 18:34
wysmienity pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak