Sposób przygotowania

Mintaja przyprawić solą, sokiem z cytryny, odstawić na 30 minut, panierować w mące ,jajku, bułce tartej. smażyć na oleju WARZYWA: marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach, por pokroić , poddusić na maśle, dodać pokrojone pieczarki, przyprawiać solą, pieprzem, czosnkiem, smażyć do miękkości. Na talerzu ułożyć rybę, przykryć \"kołderką\" warzyw. Smacznego !!!!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo pysznie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    cudo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !