Sposób przygotowania

PORCJĘ ROSOŁOWĄ ZALEWAMY OKOŁO 2 LITRAMI WODY I ZAGOTOWUJEMY. W MIĘDZY CZASIE PZYGOTOWUJEMY WARZYWA. OBIEAMY MARCHEWKĘ, PIETRUSZKĘ, ZIEMNIAKI OBRANE KROIMY W KOSTKĘ, CBULĘ MAŁA OBIERAMY. KIEDY WODĄ BĘDZIE SIĘ GOTOWAĆ ZBIERAMY PIANĘ I DODAJEMY KUCHARKA, WARZYWA I PIEPRZ. OGÓRKI KISZONE ŚCIERAMY NA TARCE I KIEDY WARZYWA BĘDĄ MIEKKIE DODAJEMY JE DO ZUPY. MOŻNA DODAĆ ODROBINĘ KWASU Z OGÓRKÓW. GOTUJEMY OKOŁO 10 MINUT ZABIELAMY ŚMIETANĄ, PRZEGOTOWUJEMY I PODAJEMY Z CHLEBEM.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    jedna z moich nielicznych ulubionych zup
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczna zupka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    najlpesza zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !