Sposób przygotowania

Kiełbasę i ser kroimy w średnie plastry. Winogrono dokładnie płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Przecinamy na pół i wyciągamy pestki. Na patelenkach do raclette układamy po plasterku kiełbasy, a na nie po kawałku sera. Zapiekamy około 2 minut do czasu aż ser zacznie się topić. W lekko rozpuszczony ser wciskamy połówki winogrona i zapiekamy jeszcze około 2 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    łatwe, eleganckie i smaczne :) coś co lubię !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    maszynka widzę zdaje egzamin w kuchni
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pacpaw, zdaje egzamin oj zdaje :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jakie fajne połączenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !