Sposób przygotowania

Cukinię i pomidora dokładnie myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Warzywa kroimy w średnie talarki. Na patelenkach do raclette układamy po 2-3 plasterki cukinii, na nie po plasterku pomidora. Doprawiamy solą i pieprzem. Na warzywa kładziemy po dosyć grubym plasterku sera. Pieczemy do czasu aż ser się rozpuści i lekko przyrumieni. Przed podaniem posypujemy roztartymi w dłońmi ziołami prowansalskimi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    już nie wiem sam które jest najsmaczniejsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !