Sposób przygotowania

Mięso może być od szynki czy łopatki. Byleby dało się rozbić. Plastry mięsa rozbijamy. Oprószmy solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Ser kroimy na połowy i kładziemy na każdy plaster mięsa. Paprykę kroimy w słupki, ogórki na ćwiartki i rozkładamy na plastry mięsa. Zwijamy mięso w roladkę.

Panierujemy w roztrzepanym jajku i tartej bułce.
Smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wyglądają smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie nadziane...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !