Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy . Do zimnej kaszy dodajemy pokruszony ser. Na masełku podsmażamy posiekaną cebulkę dodajemy do sera i kaszy . Dodajemy pieprz i posiekany szczypiorek . Mieszamy dobrze . Robimy ciasto na pierogi do maki dodajemy trochę soli 1/2 szkl gorącej wody z 1/2 szkl oleju .Wyrabiamy ciasto rozwałkowujemy . Wycinamy kółka . Na jednym kołku kładziemy farsz nakrywamy drugim kółkiem i zlepiamy . Gotujemy w osolonej wodzie .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajne masz pomysły
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    fajne ufo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !