Sposób przygotowania

Mięso kroimy w paseczki,paprykę oczyszczamy z gniazda nasiennego i kroimy w słupki. Por kroimy w talarki. Grzyby gotujemy ok 15 minut i kroimy w paseczki.

Na łyżce oliwy podsmażamy mięso,0k 5-10 minut,następnie wrzucamy warzywa i dalej smazymy ok 3-4 minut.

Wlewamy wodę,wsypujemy mieszankę przypraw-ok 2 łyżek (lepiej potem dodać jesli za mało niż przesadzić).

Gotujemy ok 4-5 minut po czym dodajemy makaron i gotujemy mieszając aż woda się wchłonie.

Podajemy posypując prażonym sezamem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam mniam uwielbiam chińszczyznę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !