Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

młoda kapusta z golonką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta młoda 1 sztuka
golonka 1 sztuka
marchewka 2 sztuki
cebula biała 1 sztuka
oliwa
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: młoda kapusta z golonką

Golonkę myjemy i wraz z obraną marchewką gotujemy do miękkości. Wyjmujemy mięso i marchew a do wywaru wkładamy pokrojoną niezbyt drobno kapustę. Gotujemy do miękkości po czym dodajemy marchewkę pokrojoną w plasterki oraz rozdrobnione mięso. Cebulę siekamy i podsmażamy na oliwie. Dodajemy do kapusty i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

10.06.2013 09:28
Wlasnie dzis planuje zrobic na obiad,mam nadzieje,ze sie uda:)
Rafał10 12.06.2012 10:14
oj pyszne danie ! UWIELBIAM TAKIE!
EWI 11.06.2012 21:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak