Sposób przygotowania

Filet opłukać i włożyć do garnka. Zalać 2 litrami wody i zagotować. Następnie dodać kucharek oraz obrane i pokrojone jarzyny. Gotować około 30-35 minut na niewielkim ogniu. Następnie wsypać kaszę mannę i gotować około 5 minut. Doprawić do smaku pieprzem oraz maggi. Wywar wraz z mięsem zmiksować w blenderze. Krem wylać na talerz, udekorować natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowa i smaczna
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !